Valikko Sulje

Villa Helmi

VILLA HELMI

Villa Helmi tarjoaa ainutlaatuisen edustus, juhla- ja kokoustilan upeassa merellisessä ympäristössä vaativampaan makuun ympäri vuoden, ilman aikarajoituksia ja häiritseviä naapureita.

Villa Helmi on ainutlaatuinen moderni vuokratila, joka sijaitsee Espoon ja Helsingin rajalla venesatamassa Espoon Keilalahdessa loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Keilaniemen metroasemalta sataman portille on vain n. 200m.

Kaksikerroksisen huvilan alakerrassa on viihtyisä olohuone+ tilava tupakeittiö, wc,sauna, pesu-ja pukuhuone. Yläkerrassa makuuhuone ,kylpyhuone kylpyammeella ja wc. Villan vesi ja viemäröinti on kytketty kaupungin verkostoon. Molemmissa kerroksissa terassit mahtavalla merimaisemalla ja saunasta pääsee suoraan uimaan. Alakerran terassi on osittain katettu ja muodostaa yhteinäisen tilan villan olohuoneen kanssa kun terassille johtava liukuovi avataan.

Peruskalustukseen kuuluvan ruokapöydän ja sohvaryhmän ääreen mahtuu istumaan ja ruokailemaan yhteensä 28 henkilöä. Ruokapöydän äärelle 16 hlö ja sohvaryhmän ympärille 6 hlö sekä terassin pöytäryhmän äärelle 6 hlö. Katso kuva sijoittelusta.

Villan keittiö mahdollistaa omat kokkailut mutta kauttamme saatavilla myös kattavat catering palvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Villan upealla terassilla mahdollisuus grillailuun sähkögrillillä omia ruokia tai catering yhteistyökumppanimme toimittamia esivalmisteltuja grilliherkkuja esim.vartaat, burgerit,ribsit, jne.

Musiikkia voi kuunnella langattomasti olohuoneessa sijaitsevasta kaiuttimesta, kytkemällä siihen oman soittimen. Seinään asennettu tv mahdollistaa tietokoneen kytkennän langattomasti tilassa olevan WiFi verkon kautta. Kokoustamisia varten varustukseen kuuluu videotykki.

Täydelliseen varustukseen kuuluvat mm. takka, sauna ja kylpyamme joka sijaitsee yläkerran kylpyhuoneessa. Villan saunan lauteille mahtuu kerrallaan 4 hlö, josta käynti uimaan suoraan saunan pukuhuoneesta. Mahdollisuus varata myös venepaikka, jossa kiinnittyminen tapahtuu villan terassin kylkeen.

Yöpymisiin nukkumatilaa on viidelle. Yläkerran parisänky sekä alakerran saunan pukuhuoneen levitettävässä sohvassa kahdelle sekä salin sohva yhdelle. Mikäli et tuo omia liinavaatteitta ne tulee tilata meiltä varauksen yhteydessä, joista veloitamme 22€ / setti ( pussi-ja aluslakana, tyynyliina). Lisävuoteiksi omien patjojen tuonti sallittu.

LISÄPALVELUT:

  • VESIBUSSI KULJETUS helsinki-Keilasatama 
  • CATERING palvelut
  • OHEISOHJELMAT: Trubaduuri, joogaa, DJ, jne…

Villa Helmen vuokraaja on vastuussa tilasta varauksensa ajan. Tilan vuokraajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Ota yhteyttä ja voit varata esittelyajan mikäli haluat ensin tutustua tilaan. Tervetuloa vieraaksemme, viihdytte varmasti!

HINNASTO:

Tilavuokra su-to 6h= 595.- , 20h = 895.- . Lisätunnit 60.-/h

Tilavuokra pe-la 6h = 995.-, 20h = 1.295.-. Lisätunnit 60.-/h

Loppusiivous 195:-

  • VARAUSOHJEET:
  • Valitse päivä kalenterista , täytä tiedot ja lähetä.  Saatuamme tiedot lähetämme sinulle tarjouksen. Varaus vahvistuu kun olette hyväksyneet lähettämämme tarjouksen. Huomioi ettei kalenterista näy kohteen todellinen varaustilanne, jonka voi tarkistaa vain olemalla meihin yhteydessä.
  • Voitte varata tilan myös olemalla meihin suoraan yhteydessä : 040 574 7701 tai pekka.laatikainen@outdoorbooking.fi