Valikko Sulje

SUPELUSE27

SUPELUSE27

Upea 145m2 huoneisto Viron rivieralla Pärnussa kaupungin parhaalla paikalla lähellä kuuluisaa Pärnu beachia jossa hiekkarantaa silmin kantamattomiin.

Huoneisto sijaitsee 2 kerroksessa, Supeluse kadulla Hedon kylpylän vastapäätä puiston laidalla. Sijainti on ihanteellinen Pärnu lomailuun koska olet kävelyetäisyyden päässä rannan lisäksi myös vanhasta kaupungista. Taloyhtiön aidatulla pihalla on autopaikat kahdelle autolle. Taloyhtiöllä yhteinen takapiha jossa uima-allas sekä muurattu grilli.

 Tilavassa huoneistossa on olohuone, vuodesohvalla, kolme makuuhuonetta, joissa  kussakin sängyt kahdelle, kaksi WC/kylpyhuonetta sekä sauna. Tilavalta parvekkeelta ihailet puistonäkymää rannan suuntaan. 

Huoneiston mahtava sijainti lähellä rantaa ja vanhaa kaupunkia tarjoaa ainutlaatuisen tukikohdan nauttia Pärnuun monipuolisesta tarjonnasta. Ole rohkeasti yhteydessä niin annamme mielellämme lisätietoja.

HINNASTO:

Touko- syyskuu

– 2 vrk, pe-su 550.-/vrk = 1.100.-

– 4 vrk, ma – pe = 350.-/vrk = 1.400-

– 6 vrk, ma – su 2.100.-

Muut ajankohdat

– 2 vrk, pe – su  400.-/vrk = 800.-

– 4 vrk, ma – pe 290 /vrk.= 1.160

– 6 vrk, ma – su = 1.740.-

Pidemmistä vuokra-ajoista pyydä tarjous.

Hintoihin lisätään loppusiivous sekä liinavaate maksu. Omat liinavaatteet sallittu.

VARAUSOHJEET:

  • Valitse päivä kalenterista , täytä tiedot ja lähetä.  Saatuamme tiedot lähetämme sinulle tarjouksen. Varaus vahvistuu kun olette hyväksyneet lähettämämme tarjouksen. Huomioi ettei kalenterista näy kohteen todellista varaustilannetta, jonka voi tarkistaa vain olemalla meihin yhteydessä. 
  • Oranssi= Alustava varaus, jolloin varausta ei ole vielä vahvistettu ja on varattavissa myös muille.
  • Punainen= Varattu
  • Voitte varata tilan myös olemalla meihin suoraan yhteydessä : 040 574 7701 tai pekka.laatikainen@outdoorbooking.fi 
  • HUOM ! Huoneistossa tehdään parhaillaan pintaremonttia jonka jälkeen täällä lisäkuvi