Valikko Sulje

SUPELUSE27

SUPELUSE27

Upea 145m2 huoneisto Viron rivieralla Pärnussa kaupungin parhaalla paikalla lähellä kuuluisaa Pärnu beachia jossa hiekkarantaa silmin kantamattomiin. Talo on rakennettu 1999 ja siinä on 6 asuntoa.

Huoneisto sijaitsee 2 kerroksessa, Supeluse kadulla Hedon kylpylän vastapäätä puiston laidalla. Sijainti on ihanteellinen Pärnu lomailuun koska olet kävelyetäisyyden päässä rannan lisäksi myös vanhasta kaupungista. Taloyhtiön aidatulla pihalla on autopaikat, jossa käytössämme paikat kahdelle autolle. Piha-alueella on asukkaiden yhteiskäytössä muurattu grilli sekä uima-allas, joiden toiminnasta, ylläpidosta ja huollosta emme vastaa.

Tilavassa huoneistossa on tilava olohuone, vuodesohvalla, kolme makuuhuonetta, joissa  kussakin sängyt kahdelle, kaksi WC/kylpyhuonetta sekä sauna. Tilavalta parvekkeelta ihailet puistonäkymää rannan suuntaan. 

Huoneiston mahtava sijainti lähellä rantaa ja vanhaa kaupunkia tarjoaa ainutlaatuisen tukikohdan nauttia Pärnuun monipuolisesta tarjonnasta. Ole rohkeasti yhteydessä niin annamme mielellämme lisätietoja.

HINNASTO:

Touko- syyskuu

– pe-su 400.- / vrk 

– ma – to = 350.-/vrk 

– 6 vrk, ma – su 1.950.-

Minimi aika 3vrk

Muut ajankohdat

– pe – su  350.-/vrk  –

– ma – to 250 /vrk. 

– 6 vrk, ma – su = 1.450.-

 Pidemmistä vuokra-ajoista pyydä tarjous.

Hinta sisältää loppusiivouksen. Liinavaate maksu 20.-/hlö. 

VARAUSOHJEET:

  • Valitse päivä kalenterista , täytä tiedot ja lähetä.  Saatuamme tiedot lähetämme sinulle tarjouksen. Varaus vahvistuu kun olette hyväksyneet lähettämämme tarjouksen. Huomioi ettei kalenterista näy kohteen todellista varaustilannetta, jonka voi tarkistaa vain olemalla meihin yhteydessä. 
  • Oranssi= Alustava varaus, jolloin varausta ei ole vielä vahvistettu ja on varattavissa myös muille.
  • Punainen= Varattu
  • Voitte varata tilan myös olemalla meihin suoraan yhteydessä : +358 40 574 7701 tai pekka.laatikainen@outdoorbooking.fi